Wij helpen u graag met het verkopen van uw woning

Verschuur Makelaardij behartigt uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis.

Waaruit bestaat onze dienstverlening? Kort samengevat...

 • Waardebepaling
  Wat is uw huis waard? We komen vrijblijvend bij u langs om de waarde te bepalen. 
 • Het vinden van kopers
  Wij brengen de bijzonderheden van uw huis bij geselecteerde woningzoekenden onder de aandacht. Daarbij maken we gebruik van de fotopresentatie bij ons kantoor, ons eigen zoekersbestand, van advertenties in media en door plaatsing van de woning op Internet. En natuurlijk plaatsen we indien gewenst een verzorgd "te koop" bord bij uw huis. 
 • Bezichtigingen
  De eerdere inspanningen leiden natuurlijk tot bezichtigingen. Aspirant-kopers worden professioneel in uw huis rondgeleid en ontvangen uitgebreide informatie van uw huis. Na iedere bezichtiging houden wij u op de hoogte van het verloop.
 • Onderhandelingen
  Bezichtigingen kunnen leiden tot een bod op uw huis. Onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs is een vak waarbij wij u persoonlijk ondersteunen met als doel een zo hoog mogelijke verkoopprijs. 

 • Opstellen van de verkoopdocumenten
  Uiteraard maken wij voor u ook de nodige documenten op. De koopakte, brieven aan de notaris, etc…. Alle juridische aspecten nemen wij uitgebreid en rustig met u door.

 • Inspectie en notaris
  De feitelijke overdracht van het eigendom van de woning vindt plaats bij de notaris. Dat wordt door ons kantoor allemaal voorbereid. Voor we naar de notaris gaan, begeleiden we u nog bij de laatste inspectie van uw woning door de kopers.

Wilt u, geheel vrijblijvend, weten hoe wij ook ú kunnen helpen uw woning te verkopen?